За нас

1. Fanola е марката, която ние открихме, заобичахме и започнахме да внасяме на нашия пазар специално за Вас. В началото тя бе, бизнес възможност, с годините се превърна в любов, семейство, време, болка, труд, пот, щастие, вдъхновение. А вдъхновението само по себе си изисква гъвкавост, готовност за промяна и обогатяване. Това е и целта ни, безспирно развитие, бавен, но качествен прогрес. И така малката Fanola с много труд от наша страна се превърна в F-expert, бранд, който поддържа повече от една качествени марки, за да може всеки на пазара, да открие това, което търси!

2. Промяната е неизбежно нещо, много хора се плашат от нея, но ние я обожаваме. За нас тя е необходимост. Чудите се защо точно "F-expert" ? "F" - винаги ще ни напомня, от къде сме тръгнали, защото , за да стигне един човек далеч, трябва да помни горчивото начало и това, кой е бил до него тогава! А "expert" - е символ на скромноста ни (хахахах)....експерти в това да предлагаме качествени продукти и услуги на отлични цени. Експерти в това да обичаме работата си и да Ви вдъхновяваме с нея! Експерти, които предоставят на професионалистите възможност да творят с най-качественото и на любителите да поддържат това качество и извън салона за красота.

 

3. F-expert Bulgaria се превърна в компания, официален представител, вносител, дистрибутор и дори СЪЗДАТЕЛ на професионални продукти за коса.

С годините придобихме естетичен нюх към добрите и работещи продукти в бранша. Ние от F-expert се грижим до вас да достигнат известни брандове с доказано качество,с безапелационен бизнес дух и дързък стил. Марките, които представяме и внасяме в България са уникални сами по себе си, всепризнати и оценени на световно ниво.

 

4. Кои сме ние ?

За тези, които вече ни познават е ясно, че ние не можем да се характеризираме нито с една дума, нито с едно изречение. Ние сме къртовски труд и безкраен купон! За тези, които сега ни виждат за първи път ще бъдем малко по-подробни.

В основата на всичко стои Магдалена Тасева – от там тръгва историята на Fanola- първия бранд на марката.

Сам човек не е за никъде. С всичките си цветове и нюанси, движещата сила в бизнеса и човекът, който направи нещата такива каквито са днес– арт директор – Вяра Димитрова.

Зад основите се сътвори и един уникален по рода си и невиждан другаде екип от технически лица, търговци, офис мениджъри ,маркетинг стратези и всички рамо до рамо изградихме едно голямо и прекрасно семейство със страхотна кауза – да създаваме и насърчаваме творчеството в този необятен и красив бранш.

 

5. Доверието е ключа към дългосрочно партньорство и приятелство, за нас, то е всичко. Ние винаги сме знаели, къде, кога и за кого да вложим всичко и винаги сме попадали на точни клиенти, които следват същият принцип. Работим и се надяваме в бъдеще да продължаваме да работим с хора, които вървят редом с нас и порастват с нас! За да спечелиш доверието на някого, се изисква нещо, което да имаш зад гърба, нещо, което да го опровергае, в нашия случай, това е богатият ни опит, компетентния ни екип, множеството ни опции за обучения, семинари и събития в подкрепа на бизнеса на фризьорите и не на последно място- огромен асортимент от продукти, някой от които са бестселъри в световен мащаб!

6. Брандовете – F-expert , създаден на база на целия ни опит с цялото ни внимание и любов -серията на „бъдещето“. Продукти от друго поколение, за най-изтънчения вкус!

Fanola – Италианска козметика, доказала се на пазара. Особено впечатляващ ефект предизвикват продуктите поддържащи перфектната руса коса – No Yellow ,последвани от невероятни разработки – No Red и No Orange. Bestseller на бранда! Няма как да остане незабелязано бижуто на марката ,а именно – ORO therapy – Безамонячна боя и кератинова терапия с цвят, както и иновативната нова 10-минутна боя за мастър колористи – COLOR ZOOM!

F-expert е официален вносител и на най-добрата мъжка линия в световен мащаб LUXINA. Пречистена и пленяваща козметика специално разработена да задоволи и най- изтънчените нужди на мъжете.

 Голямото откритие в света на фризьорите, една от най-иновативните терапии гарантиращи успеха също е под опеката на нашата компания: MeORO – незабавна регенерация и реконструкция на косъма, терапия идваща директно от сърцето на Милано. Изключително впечатляващи и пристрастяващи резултати от първата процедура, особено и при наличието на Ice cold Machine (единствените вносители в България – F-expert)

QURA – медицинска козметика за коса и кожа създадена за фризьори с ПРЕБИОТИЧНИ съставки. Продуктите са със силно лечебно свойство и превантивно действие, предотвратяващо появата на проблем. Qura – не спираща в развитието си, целяща да промени света създаде MIMETIC серум за силна реконструкция! 

DESIGN LOOK – Испански бранд – различен стандарт и качество с продукти гарантиращи регенерация и възможност за поддържане на красотата когато не сме в салона! Уникални аромати и единствения професионален бранд, който се грижи за малките с качествена и безопасна серия за деца.

7.Едни от най-новите тенденции на българския пазар стартират продажбите си именно под крилото на F-expert Bulgaria. Компанията ударно развива потенциала не само на самата себе си, но и на всички, които са я избрали. Иновативни в обученията и дигиталните тенденции, нашите експерти могат да се развиват начело на модните трендове. F-expert – светът, в който всеки иска да се потопи!