За нас

Представяме ви FANOLA – марката, която за малко повече от десет години успя да докаже, че когато любовта и грижата за човека са в основата на  идеите и мечтите, никой и нищо не може да спре възхода и. FANOLA превзе световния пазар с професионализъм, разнообразие, креативност  и новаторство , отговаряйки на вашите потребности и изисквания, колкото и неосъществими  да изглеждат те.Продуктите на FANOLA – натурални и с високо качество, резултат на многогодишни изследвания, обгрижват всеки тип коса, предоставяйки възможността за избор на терапии със сто процентов резултат, независимо дали се касае за цвят, възстановяващи процедури с ботокс,класическа или спрей маска,лосиони, течни кристали. За FANOLA е без значение дали косата е третирана, изтощена, бяла.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Обогатените формули на продуктите FANOLA запазват интензитета на цвета , блясъка и виталността  на косата и предпазват от UV лъчи. FANOLA предлага и продукти за ежедневна употреба, чрез които деликатно и с грижа се възстановява жизнеността на косъма и естествената му хидратация. След прилагане продуктите на FANOLA, разработени и диференцирани според съответните нужди, всеки тип коса – права или къдрава, тънка, без тонус и обем, суха  изтощена, боядисвана и третирана, оживява, възстановява своето  PH, хидратация и обем.FANOLA прие предизвикателството на омазнените коси, трудно лечимият пърхот и дори косопад и създаде продукти и линии за терапия които решиха по удивителен начин тези дългогодишни проблеми. Продуктите на FANOLA лекуват, обгрижват, възстановяват с отговорността да разрешат всеки проблем и доставят радост.

 

 

 

 

 

 

 

 ФАНОЛА ХЕАР БЮТИ има удоволствието  и отговорността да осигури присъствието на марката и на българския пазар чрез създадената и утвърдена дистрибуционна мрежа в страната. В продължение на пет години екипът на FANOLA България  успя да утвърди авторитета на марката и да докаже  безспорните и възможности, осигурявайки всички продукти от сериите на FANOLA и отговаряйки на професионалните изисквания на своите клиенти с качество, бързина и коректен бизнес подход.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

FANOLA изгря на световния пазар през 2004 година. Днес тя има своите традиции, безупречен авторитет  и достойно място в историята на професионалната грижа за коса. Днес  марката  е тук, в България  и ви предлага решения и възможности, които до вчера бяха неосъществими.

С уважение към спецификата и отговорността на професията, екипът на FANOLA България Ви предлага възможността да доставите радост на своите клиенти, да разрешите проблемите им и повишите професионалното си самочувствие чрез  разработените висококачествени продукти за коса на една от водещите марки в света  FANOLA.