За нас

1. Fanola е марката, която ние открихме, заобичахме и започнахме да внасяме на нашия пазар специално за Вас. В началото тя бе, бизнес възможност, с годините се превърна в любов, семейство, време, болка, труд, пот, щастие, вдъхновение. А вдъхновението само по себе си изисква гъвкавост, готовност за промяна и обогатяване. Това е и целта ни, безспирно развитие, бавен, но качествен прогрес. И така малката Fanola с много труд от наша страна се превърна в F-expert, бранд, който поддържа повече от една качествени марки, за да може всеки на пазара, да открие това, което търси!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 2. Промяната е неизбежно нещо, много хора се плашат от нея, но ние я обожаваме. За нас тя е необходимост. Чудите се защо точно "F-expert" ? "F" - винаги ще ни напомня, от къде сме тръгнали, защото , за да стигне един човек далеч, трябва да помни горчивото начало и това, кой е бил до него тогава! А "expert" - е символ на скромноста ни (хахахах)....експерти в това да предлагаме качествени продукти и услуги на отлични цени. Експерти в това да обичаме работата си и да Ви вдъхновяваме с нея!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

3. Кои сме ние?

За тези, които вече ни познават е ясно, че ние не можем да се характеризираме нито с една дума, нито с едно изречение. Ние сме безкраен купон и къртовски труд! За тези, които сега ни виждат за първи път ще бъдем малко по-подробни :

В основата на всичко са Магдалена Тасева, човекът, който започна всичко,


а и управител на нашият бизнес и Вяра Димитрова,

човекът, който оцвети всичко и го накара да изглежда, това което е днес - нашият арт директор. Търговският ни екип е комбинация от хъс и уикипедия (хахахх), те знаят и могат всичко, както обичаме да се шегуваме, половин фризьори са :

Невена Евгениева

Тодор Василев

Цветанка Слаева

Екипът зад кадър или всички от "движещата машина - ОФИСЪТ" :

Валентина Петкова - офис мениджър

Мартин Стоянов - офис мениджър

Николета Митова - онлайн реклама и маркетинг

Николай Петков,

Маноела Филипова,

Теодор Филипов,

Диляна Пандагузова - офис мениджър Пловдив

И последно, но не по важност, лицто, което всички търсят, когато имат нужда от помощ, техническият експерт на фирмата Мила Митова. Всички ние, скъпи клиенти и приятели, сме на един клик или един телефон разстояние, винаги тук, за вас!

 

 

 

 

 

 

 4. Доверието е ключа към дългосрочно партньорство и приятелство, за нас, то е всичко. Ние винаги сме знаели, къде, кога и за кого да вложим всичко и винаги сме попадали на точни клиенти, които следват същият принцип. Работим и се надяваме в бъдеще да продължаваме да работим с хора, които вървят редом с нас и порастват с нас! За да спечелиш доверието на някого, се изисква нещо, което да имаш зад гърба, нещо, което да го опровергае, в нашея случай, това е богатият ни асортимент от продукти, някой от които са бестселъри в световен мащаб:

продукти като прословутия "No yellow" шампоан, който от години няма еквивалент на пазара и държи здраво първото място,

серията Oro Therapy - чист арган, чиста любов,

Hair Toxx Cryotherapy - по - изветна като ледената преса на всички в бранша и не спираме до тук, вървим само напред и нагоре и не спираме да търсим нови, иновативнни, велики неща/ продукти, които да Ви впечатляват и обогатяват.

 

5. Нашите продукти: Основната линия на бранда ни е Fanola : Тя включва голяма гама амонячни и безамонячни бои за коса и огромна серия измивни продукти и стилизанти, като :

Nutri Care,

Curly Care,

Volume,

лечебна серия включваща продукти против омазняване, косопад и пърхот/ rebalance, energy, purity/

серията за руси коси с предствители No yellow и No orange,

серията за плътни и изтощени коси Oro Therapy

терапията за изтощени и тънки коси Botugen

терапията за тънки и прави коси Keraterm

стилизантите Styling Tools и много други

Също така и другата линия, но вече испански продукти Design Look, която поддържаме на пазара повече от 3 години, вклщчваща : бои за коса, измивни продукти, стилизанти и много други

И бранда Hair Toxx и феноменалната криотерапия за коса, която е иновация в света на фризьорството А скоро ще има и нови попълнения, като.......