• Начало /
  • QURA /
  • Mimetic Rituale / Интелигентно Регенериращо Лечение pH 5.7

Mimetic Rituale / Интелигентно Регенериращо Лечение pH 5.7

САМО ЗА ПРОФЕСИОНАЛНА УПОТРЕБА. Свържете се с нас на тел. 0898642197

 

 

MIMETIC RITUALE / ИНТЕЛИГЕНТНО РЕГЕНЕРИРАЩО ЛЕЧЕНИЕ pH 5.7

 

 

 

 

РЕКОНСТРУИРАЩ СЕРУМ С ПРЕБИОТИЧЕН КОМПЛЕКС и БИОМИМЕТИЧНА ТЕХНОЛОГИЯ

 

БИОМИМИКРИЯ/ БИОМИМЕТИКА – използвана за подобряване на медицинските технологии, създавайки естествени материали като повърхности от паяк, коприна или листа на лотос. Биомимикрията разчита на три различни подхода : НАБЛЮДЕНИЕ – АНАЛИЗ – ВДЪХНОВЕНИЕ.
Именно с такава концепция е създаден и QURA MIMETIC SERUM – съдържа структурни аминокиселини, обновява клетъчната тъкан на косъма със забележими резултати само за 4 седмици.

 

 

 

 

 

ОЛИО ОТ АБИСИНИЯ


Уникална молекулна структура, която не се намира в други растителни масла. Богато на основни мастни киселини – омега 3 и 6 , подсилва естествената липидна бариера. Остава тънък защитен филм върху косъма, което намалява дехидратацията.

 

 

АРГИНИН
Аминокиселина -има заздравяващо действие, прекурсор е на азотния оксид, има съществено значение за растежа на косъма и подпомага микроциркулацията.

 

 

МАСЛИНОВО ОЛИО
Богато на мастни киселини, които гарантират мекота и защита по дължината на косата, като дълбоко хидратира и придава блясък.

 

 

ЛИЗИН
Спомага за синтеза на колаген, за правилното функциониране на фоликула, както и за възстановяването на увредената коса.

 

 

SUGARDERM H2О
Комплексът от пребиотични захари, съдържащ се в цялата линия Qura има за цел да поддържа баланса на хидратация и устойчивост на бактериалната флора, с която влиза в контакт.

 

 

ЦИСТИНА
Аминокиселина в основата на синтеза на кератин и на всички протеини, които подържат ноктите и косата. Насърчава синтеза на нов кератин, осигуряващ трайност и устойчивост.

 

 

Интелигентно регенериращо лечение.

 

Активни технологични научни изследвания, които „имитират” това което аминокиселините и косата ни правят естествено всеки ден за тяхната сила и красота - биомиметична технология от Mimetic.

Препоръчително е терапията да се прави 1 път месечно. За много увредени коси – ежеседмично. Резултатът от терапията се усеща до 4 седмици.

 

1. QURA LIFE - Измийте косата с шампоан QURA LIFE 2 пъти, изплакнете и подсушете с кърпа до около 50%.

2. MIMETIC - Нанесете чист серум Mimetic (от 20 до 40 гр. според състоянието на косата). За реструктуриране в случай на по-малко увредена коса, смесете Mimetic серум и балсам Intense в равни количества (1: 1). Използвайте четка за равномерно разпределение и нанесете Mimetic серум. Разнесете равномерно с пръсти. След като сте нанесли серум Mimetic сложете еднократна шапка и загрейте за около 10-15 минути. Махнете шапката и охладете със студена струя косата за 2-3 минути.

3. INTENSE - Изплакнете серума на 50%, попийте излишната вода и нанесете QURA INTENSE БАЛСАМ, оставете да подейства 2-3 минути и изплакнете по необходимост. Финализирайте терапията с избрания от клиента стайлинг.

Mimetic Rituale / Интелигентно Регенериращо Лечение pH 5.7
Доставка
Доставка

Колко ще платя за услугата за доставка?

 

Доставката ДО ОФИС НА СПИДИ около 5 лв!

Доставка до посочен от вас адрес цената е 5-10 лв.

Доставка над 80 лв. е БЕЗПЛАТНА*

Връщането на артикул е за сметка на получателя.

* с изключение на продуктите за дезинфекция

 

Колко време ще отнеме пристигането на моята поръчка?

 

Партньор за доставка: Спиди.

Може да бъде изпратена на избран от Вас адрес (домашен, служебен и др. и никога до пощенска кутия)

 Стандартна доставка между 2 и 3 работни дни и за изработка на изчерпан продукт  между 3 и 5 работни дни.

Подобни продукти